Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال رشیدی سخنگوی فراکسیون شهید دیالمه مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره نشست اخیر این فراکسیون اظهار داشت:‌ جلسه اخیر فراکسیون شهید دیالمه در راستای اهداف و چشم‌انداز فراکسیون بود که یکی از این اهداف مبارزه با قاچاق کالا است.

وی تأکید کرد: ما در فراکسیون شهید دیالمه تلاش داریم تا بتوانیم منویات و دغدغه‌های مقام معظم رهبری را در زمینه مبارزه با قاچاق کالا به صورت ویژه پیگیری و برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی فراکسیون شهید دیالمه مجلس با بیان اینکه جلسه اخیر فراکسیون شهید دیالمه حول محور قاچاق کالا در چهار محور پیگیری شد، گفت: «اجرای دستورات رهبری در به نتیجه رساندن سامانه‌ها به خصوص سامانه مبارزه با قاچاق کالا و ارز»، «به نتیجه رساندن گزارش تحقیق و تفحص قاچاق کالا در مجلس دهم»، «نگارش قوانین و اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا مربوط به سال 92» و «فعال کردن نظارت بر اقدامات دستگاه‌های دولتی در مبارزه با قاچاق» عناوین این محورها بود.

رشیدی با بیان اینکه اکنون سامانه‌های الکترونیکی مختلفی در دستگاه‌های مختلف دولتی، نظارتی، تنظیم، تهیه و آماده شده و در حال فعالیت هستند، گفت: این سامانه‌ها آن گونه که انتظار می‌رفت نتوانستند با ورود کالا قاچاق به داخل مبارزه کنند. البته مبارزه آنان با قاچاق نتیجه‌بخش بوده اما دغدغه مدنظر مقام معظم رهبری محقق نشده است. 

وی افزود: اعضای فراکسیون شهید دیالمه در جلسه اخیر خود از مسئولان مربوطه خواسته‌اند که این سامانه‌ها را تشریح کرده و دلیل عدم موفقیت مدنظر را ریشه‌یابی کنند.

سخنگوی فراکسیون شهید دیالمه مجلس ادامه داد: به نظر می‌رسد مهم‌ترین ایراد این سامانه‌ها این است که یکپارچه نیست و این خود راه را برای متخلفین باز گذاشته است. ما باید تمام تلاش خود را صورت دهیم که کاربری انسان و فرد را در این سامانه‌‌ها به حداقل برسانیم.

رشیدی تأکید کرد: این سامانه‌ها هرچقدر هم دقیق باشند باز یک فرد یا انسان اطلاعات ورود را ثبت می‌کند و از این کاربر هم باید صیانت شود چرا که هرچقدر بتوان دخالت انسانی را کمتر کرد به طبع آن می‌توان شاهد کمتر شدن ورود کالای قاچاق از مبادی رسمی باشیم.

وی با تأکید براینکه بیش از 90 درصد قاچاق به داخل کشور از مبادی رسمی صورت می‌گیرد، گفت:‌ به طور مثال شخصی 5 چرخ خیاطی را وارد کشور کرده اما در گمرک گیر افتاده است. اگر خدای ناکرده بر روی کاربر گمرک به سامانه هم دسترسی دارد نظارت دقیقی صورت نگیرد به جای اینکه چرخ خیاطی ثبت شود در سامانه چرخ خیاطی اسباب‌بازی درج می‌‌شود و کسی هم نمی‌تواند کانتینر به آن بزرگی را باز و بررسی کند تا مطابقت دهد. چرا که به سامانه اعتماد دارد.

سخنگوی فراکسیون شهید دیالمه مجلس افزود:‌ آن وقت ما می‌بینم چندین هزار چرخ خیاطی به مبلغ 10 میلیون تومان به دلیل اینکه چرخ خیاطی اسباب‌بازی درج شده آن قیمت به یک میلیون تومان کاهش می‌یابد که این مصداق بارز تخلف است.

رشیدی درباره تحقیق و تفحص قاچاق کالا در مجلس دهم نیز خاطرنشان کرد که نمایندگان فراکسیون شهید دیالمه مجلس پیگیر خواهند بود که این تحقیق و تفحص که آغاز آن از مجلس دهم بوده را به سرانجام قطعی برسانند.

وی در خصوص نگارش قوانین و اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا مربوط به سال 92 نیز گفت: قطعاً  قانون مشکل داشته که ما تا به امروز نتیجه مطلوب را به دست نیاورده‌ایم و فراکسیون پیگیر خواهد بود تا این قانون را اصلاح کند. 

سخنگوی فراکسیون شهید دیالمه مجلس در پایان گفت: ما قاچاق کالا را از بعد نظارتی مجلس به صورت جدی پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم قاچاق کالا از مبادی رسمی کشور را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید قاچاق کالا مجلس نظارت مبارزه با قاچاق کالا سامانه ها چرخ خیاطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم

موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم حدود بیست سال است به طور جدی در امور حقوقی و فرهنگی فعال است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موسسه فرهنگی، حقوقی بزرگمهر حکیم حدود بیست سال است به طور جدی در امور حقوقی و فرهنگی فعال است.


این موسسه بر اساس آخرین تغییرات و مدارک ثبتی در سال ۱۳۹۲ به شماره‌ی ۳۲۶۰۱ ثبت رسمی شده است.


موسسه فرهنگی، حقوقی بزرگمهر حکیم در امور فرهنگی و به ویژه شاهنامه پژوهی تخصصی اقدامات بسیار گسترده‌ای داشته است. این موسسه از چاپ کتاب تا ساخت فیلم و برگزاری همایش‌های بزرگ فرهنگی و فعالیت رسانه‌ای و برگزاری دوره‌های شاهنامه پژوهی و... در سابقه‌ی خود دارد.


موسسه فرهنگی، حقوقی بزرگمهر در برخی استان‌ها از جمله البرز، تهران، اصفهان، مازندران و... دارای شعبه می‌باشد.


این موسسه مدت چند سال است که به طور مرتب در آخرین پنجشنبه‌ی هر ماه با حضور استاد دکتر محمد رسولی (شاهنامه شناس مشهور و مولف کتب شاهنامه پژوهی) نشست تخصصی راجع به شاهنامه برگزار می‌کند.


در این سلسله نشست‌ها موضوعات و مسایل بسیار جالب و مهمی راجع به شاهنامه کشف شده است.


برخی از این کشفیات علمی طی چهل برنامه‌ی مرتب از رادیو سراسری فرهنگ پخش شده است.


موسسه فرهنگی بزرگمهر حکیم با همکاری آسیانیوز سلسله برنامه‌های تلوزیونی با عنوان «نگاهی نو به شاهنامه» ساخت و پخش نمود. این برنامه‌های تلوزیونی به شدت مورد توجه مخاطبین از سراسر کشور و دنیا مواجه شد.

دکتر محمد رسولی، شاهنامه شناس، تاریخدان و ادیب برجسته‌ی کشور، مدیریت این بنیاد مهم فرهنگی را بر عهده دارد.


برگزاری نشست‌های شاهنامه شناسی که به روش علمی و دانشگاهی  نکات سیاسی، حقوقی، تاریخی، آب و هوا شناسی ایران در عهد کهن و سایر علوم مندرج در شاهنامه می‌پردازد، از جمله فعالیت‌های موسسه فرهنگی بزرگمهر حکیم است. بررسی نظریات جدید راجع به شاهنامه که توسط دکتر محمد رسولی ارایه شده است در نشست‌های تخصصی با حضور شاهنامه پژوهان برتر بررسی علمی میشود. از جمله نظریات نو و تازه‌ی دکتر رسولی «وجود مفاهیم حقوق عمومی و سیاسی در ایران عهد کهن» یعنی پیش از باستان است! این  نظریات در کتاب نگاهی نو به شاهنامه و کتاب «مبانی حقوق عمومی در ایران کهن» تشریح شده اند.

این موسسه همچنین به طور مرتب نشست‌های تخصصی راجع به شعر شعرای معاصر و از جمله بررسی تخصصی شعر مهدی اخوان ثالث می‌پردازد.

نشست بزرگداشت نادر نادرپور  از دیگر فعالیت‌های موسسه بزرگمهر حکیم است.

چاپ بیش از سی عنوان کتاب و بیش از صد مقاله و صد‌ها نوشتار علمی و پژوهشی  و ارایه سخنرانی‌های علمی متعدد تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های موسسه فرهنگی بررگمهر حکیم است.


موسسه همچنین شماره تلفن ۰۹۱۰۲۲۲۱۴۰۹ را که مجهز به انواع پیام رسان هاست، جهت پاسخ به پرسش‌های شاهنامه‌ای هم میهنان از سراسر جهان اختصاص داده است.


دکتر محمد رسولی  مدیررعامل موسسه می‌گوید: ما روزانه چندین تماس و پیام از داخل و خارج کشور داریم که راجع به موضوعات شاهنامه پرسش می‌شود. ما این پرسش‌ها را با ذکر منبع و دلیل پاسخ می‌دهیم.

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران