Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس،  قرارگاه انتخاباتی شهید دیالمه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی نشستی در این خبرگزاری با حضور اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه تهران اعلام موجودیت کرد.

* بزرگترین مشکلات کشور در  سال های اخیر سهم خواهی‌های حزبی و قبیله گرایی ها بوده است

سجاد اسماعیلی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در این نشست گفت: جامعه اسلامی دانشجویان سال هاست که در عرصه فعالیت های سیاسی، نقش های مهمی ایفا کرده و با تعیین شاخص ها و معرفی افراد اصلح، سعی داشته که این افراد را به مردم بشناساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقش تشکل جامعه اسلامی در انتخابات ها بسیار پر رنگ تر نسبت به سایر فعالیت هاست زیرا با ورود خود و با تکیه بر مبانی معرفتی و شناختی ومشورت با کسانی که در حوزه سیاست صاحب نظرند ، سعی دارد بهترین کاندید را با توجه به شاخص ها مشخص کند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران همیشه سعی کرده که آزادگی و حریت خود را حفظ کرده و با تکیه بر اندیشه های بنیادین خود، بر خلاف بعضی افراد که جناح گرایی و سهم خواهی را در نظر می گیرند، با خط کش شاخص ها وارد میدان شود و توجهی به قبلیه گرایی برخی افراد نکند.

اسماعیلی تاکید کرد: جامعه اسلامی دانشجویان با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و رجوع به کسانی که ایشان این افراد را دارای بصیرت خوانده اند، راه و مسیر صحیحی را برای جامعه مخاطب خود روشن می کند.

وی گفت: افراد و کسانی که می‌خواهند از نامزدی حمایت کنند، سعی در تخریب دیگر کاندیداهای جبهه انقلاب نکنند و به گفتمان انقلاب کمک کنند و توجه کنند که از الان خود را برنده این میدان ندانند زیرا جریان غرب گرا در داخل کشور به راحتی دست از مناصب و پست های مهمی چون ریاست جمهوری نخواهد کشید و همچنان به دنبال دست یافتن به چنین مقام ها و مناصبی است.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در پایان سخنانش اظهار داشت: دولت آینده، دولت کسانی است که با شایسته سالاری باید در پست هایی چون وزرات و معاونت و ... قرار گیرند و کسانی که از دولت ائتلافی صحبت می کنند، بدانند که از بزرگترین مشکلات کشور در  سال های اخیر همین سهم خواهی های حزبی و قبیله گرایی ها بوده است. 

* می خواهیم نشان دهیم برای مشکلات کشور راهکار وجود دارد

حمزه گرجه مسئول قرارگاه انتخاباتی شهید دیالمه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران هم در این نشست گفت: ما به پاسداشت و نقش مهم شهید دیالمه در جهاد تببین، که واژه ای است که مقام معظم رهبری آن را مطرح کرده اند، اسم قرارگاه انتخاباتی دانشجویی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران را شهید دیالمه  گذاشتیم، که هم نمادی برای دیگر دانشجویان باشد و هم پیروی از منش ایشان برای روشنگری و رشد فهم مردم.

وی درباره برنامه هایی که قرارگاه انتخاباتی دانشجویی شهید دیالمه در ایام مانده به انتخابات دارد، گفت: برنامه های قرارگاه در دو محوریت نفی جریان غرب گرا در داخل و تبیین و تبلیغ گفتمان انقلاب و معرفی فرد اصلح است و با برنامه هایی که ان شاالله برگزار خواهد شد، سعی در عملی کردن این دو راهبرد اساسی در این پیچ تاریخی انقلاب دارد.

این فعال دانشجویی افزود: از اهدافی که ما ان شاالله دنبال خواهیم کرد این است که نشان بدهیم در حوزه های مختلفی از جمله اقتصاد، سیاست خارجه و مشکلات اساسی کشور اولا راهکارهایی صحیح و عملی برای خروج از مشکلات وجود دارد، و ثانیا این مشکلات به دست یک مدیر انقلابی و جهادی نه از جنس اصولگرایان و اصلاح طلبان، درست خواهد شد.

گرجه گفت: از دیگر برنامه هایی که این قرار گاه در نظر دارد برنامه هایی برای تبیین مباحث نظری انتخابات، مانند شایسته سالاری ومردم سالاری دینی و پاسخ به بعضی شبهات که همیشه حول محور انتخابات مطرح می شده مثل دلایل و موانع مشارکت، خواهد بود.

وی گفت: همچنین سعی داریم با نمایش گذاشتن بخشی از پیشرفت ها که حاصل مدیریت جهادی و انقلابی است ، اعتماد مردم به این گفتمان را بالا ببریم و در افزایش مشارکت موثر باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشجویان جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران قرارگاه انتخاباتی شهید دیالمه مشکلات کشور برنامه هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد

آفتاب‌‌نیوز :

سید محمد مقیمی در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رییس دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرز‌های جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشور‌های همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

وی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشور‌های منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرز‌های جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشور‌های خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشور‌های حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

رییس دانشگاه تهران از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رییس‌جمهور به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس می‌شود.

مقیمی با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در ۲.۵ سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهر‌های عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشور‌ها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رییس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران با یادآوری اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوز‌های لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استاندارد‌های مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رییس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور یحیی بوذری‌نژاد مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق، عبدالرضا سیف رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حمید زارع رییس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از ۸۰ درصد آن‌ها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و ... به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق هم با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و ... نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد؛ بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مقیمی رییس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند ۹۰ سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از ۹۰ سال است. یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت ۱۷۵۰ سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

مقیمی: دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد

رییس ستاد بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیأت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، این دانشگااه در طول سال‌های فعالیت خود ۷۰۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا امضا کرده است و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به ۵۰ هزار دانشجو، ۲۲۰۰ عضو هیأت علمی دائم و چهار هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: بیشتر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشور‌های اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبر آمریکا و کانادا هستند؛ بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رییس دانشگاه تهران به لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه وی متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی هرمزگان منصوب شد
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند