Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، هیات رئیسه فراکسیون شهید دیالمه با صدور بیانیه‌ای از تمدید ریاست محمدباقر قالیباف حمایت کرد. 

متن این بیانیه به شرح ذیل است: 

هوالحکیم
نکاتی مهم درباره انتخاب هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ـ اجلاسیه دوم
«شما در کرسى‌هاى مجلس، هیئت رئیسه‌ى محترم در جایگاه ریاست و مدیریت،.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..؛ با این روش باید نگاه کرد. امانتى است، این امانت را بایستى ادا کنیم؛ اِنَ اللهَ یَأمُرُکُم اَن تُؤَدُوا الاَمانتِ اِلى‌ اَهلِها. اداى امانت هم به این است که آنچه وظیفه‌ى ما است بشناسیم و در حد وسع - بیش از آن هم از ما نخواسته‌اند - و توان، براى آن تلاش کنیم و تا جایى که می‌توانیم بدویم.» (رهبر حکیم انقلاب ـ 04/03/1393)
همکاران گرامی! نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
در شرایط سخت و حساس امروز کشور و در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، حفظ وحدت، ثبات و اقتدار مجلس شورای اسلامی در امور مختلف و حرکت در مسیر تحقق «مجلس انقلابی» و تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»، با تداوم مدیریت جهادی و هوشمند، می توان پاسخ معتبری به «امید و انتظار مردم» داد و با اقدامات عملی و ملموسِ قانونی و نظارتی و با شناخت و به‌خدمت گرفتن ظرفیت‌ها و توانایی‌های نمایندگان جامه عمل پوشاند تا مایه عزت و افتخار کشور شود. 
هیات رئیسه فراکسیون شهید دیالمه حسب وظیفه‌ای که در خود احساس کرده و به عنوان نمایندگانی که خودشان برای هیچ یک از کرسی های هیات رئیسه داوطلب نیستند، به منظور تداوم نقاط قوت متعدد و دستاوردهای بزرگ سال نخست در حوزه اقتصاد و معیشت، سیاست خارجی و فرهنگ و نیز رفع برخی نقاط ضعف، نظر همکاران محترم را به شاخصها و معیارهای زیر جلب می نماید تا در صورت صلاحدید در انتخاب خود مدنظر قراردهند:
1. تداوم مدیریت جناب آقای دکتر قالیباف در کرسی ریاست مجلس بویژه با رای بالاتر نسبت قبل، پشتوانه اقدامات مجلس انقلابی در اجلاسیه دوم خواهد بود؛ بویژه مواضع انقلابی و فداکارانه اخیر ایشان بیشتر باید مورد عنایت عملی قرار گیرد.
2. عملکرد مجلس یازدهم هرچند در مواردی با انتقاداتی از جانب خود ما نمایندگان همراه بود، در مجموع بسیار قابل دفاع است، لذا بهتر است میزان تغییر در هیات رئیسه به نحوی نباشد که تلقی افکار عمومی نارضایتی عموم نمایندگان باشد. لذا کمترین تغییرات با لحاظ شاخص‌های بعدی توصیه می شود.
3. از آنجا که احتمال پیروزی نامزد جریان انقلاب در انتخابات پیش‌رو جدی است، هر نماینده بزرگواری که احتمال می‌دهد از سنگر مجلس به سنگر دولت برود، فقط اگر بنای حضور در دولت را ندارد، داوطلب عضویت در هیات رییسه مجلس شود تا احترام به رای همکاران رعایت شود.
4. اداره صحن در کسوت نایب رئیسی و دبیری و نیز انجام خدمت در هیات نظار، به توانمندی و وقت گذاری های خاصی نیاز دارد که همکاران در این یکسال با توانمندی و وقت گذاری خود و همکاران کاملا آشنا شده اند. تقسیم جغرافیایی و قومیتی و امثال آن نباید جای معیار و ملاک های توانمندی را بگیرد.
5. رهبر انقلاب در آغاز به کار مجلس یازدهم توصیه هایی فرمودند که از جمله موارد زیر در انتخاب پیش رو بسیار راهگشاست:
5.1. توجه به «درهم‌تنیدگی تجربه‌ی مجرّبان با شور و حرارت جوانان و تازه‌واردان، مسابقه در عمل پاکیزه و نیکو و عدم مسابقه در احراز این یا آن جایگاه»
5.2. عدم «سرگرم شدن نماینده به حواشی زیان‌بار، یا وارد کردن انگیزه‌های ناسالم شخصی و جناحی، یا سهل‌انگاری در کار، یا دسته‌بندی‌های احیاناً ناسالم قومی و منطقه‌ای و قبیله‌ای»
6. یکی از افتخارات مجلس یازدهم، جوانگرایی است که هم فرصت است هم تهدید؛ فرصت آن موتور محرک شدن جوانان در تحول مجلس و تهدید آن خدای ناکرده عدم توجه به این توصیه رهبری است: «این جور نباشد که جوان ما اگر وارد یک مسئولیّتی شد، چشم به یک مقام بالایی بدوزد یا چشم به اندوختن مال دنیا داشته باشد. جوان، با اخلاص [کار کند]،... این دویدن دنبال موفّقیّتهای دنیایی کار را لنگ میکند. اگر کسانی باشند که کار را انجام بدهند لکن هدفشان اهداف دنیایی و رسیدن به مال و مقام و موقعیّت دنیایی و مانند اینها باشد، این جوری کار پیش نمیرود؛ کار با مجاهدت و اخلاص پیش خواهد رفت.»
7. "فسادستیزی" و "شفافیت" از جمله شعارهای مجلس یازدهم بود که فلسفه وجودی "فراکسیون شهید دیالمه" نیز پیگیری این موارد است. همکاران توجه کنند کسانی را در پیشانی مجلس بنشانند که در یک سال اخیر کارنامه بهتری در شفافیت و فسادستیزی داشته اند.
8. مهمترین کار مجلس در سال پیش رو، بررسی رای اعتماد به کابینه دولت سیزدهم خواهد بود. با توجه به ضرورت ایجاد تحول در دولت آینده و روی کار آمدن دولت جوان حزب اللهی، انتخاب مناسب هیات رئیسه می تواند تعامل منطقی و درست مجلس و دولت را با حفظ شان و جایگاه مجلس و بدور از آسیب‌های احتمالی تضمین نماید.

 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: فراکسیون شهید دیالمه رئیس مجلس شورای اسلامی فراکسیون شهید دیالمه مجلس یازدهم هیات رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی در گفتگو با ایرنا، افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902976

دیگر خبرها

  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود